Пламен Панов: Вземете телефона си, отбележете се с хаштаг#visitplovdiv и резервирайте вашия „Уикенд в Пловдив”

Вижте няколко от акцентите в програмата:

В 4-тото издание на „УИКЕНД В ПЛОВДИВ“ на 17, 18 и 19 септември гостите ще имат възможност да се възползват от над 50 атрактивни оферти и отстъпки (от -10% до -50%) за хотелско настаняване в Пловдив, заведения за всеки вкус, туристически забележителности, активности за свободното време и шопинг. Организаторите на фестивала ще предложат и две напълно безплатни активности:

  • „УИКЕНД В ПЛОВДИВ ТУР“ ще се проведе общо 4 пъти (по два в събота и неделя от 10:00 и 15:00 часа с лицензиран екскурзовод);
  • „КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ“ ще се проведе в събота на 18 септември от 18:30 часа в една от най-новите културни локации в Стария град, къща „Иван Черноземски“.

Всички активности по време на фестивала ще се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, които са в сила към датата на провеждането им.

За да се възползвате от всички атрактивни оферти и безплатни активности, ще трябва да се сдобиете с „УИКЕНД ГРИВНА“, която ще бъде Вашият „БИЛЕТ“ за фестивала.

Гривни ще се предлагат през трите фестивални дни  – 17, 18 и 19 септември от 10:00 до 17:00 часа на презентационните щандове на фестивал “Уикенд в Пловдив”, които ще откриете на „Главната улица“ в Пловдив – ул. „Княз Александър I Батенберг” до билетния център и на „Малката главна“ ул. „Райко Даскалов”51, пред сградата на БНБ. Цените на гривните са между 10 и 24 лв. в зависимост от броя.

С всяка закупена гривна ще получите книжка „УИКЕНД ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО“, която ще Ви даде възможност да участвате в игра с награди. За целта е необходимо да съберете 8 стикера. Първият стикер ще бъде комплимент от организаторите с логото „Уикенд в Пловдив“. Стикер с логото на обекта ще може да се вземе от всяка една локация, която е участник във фестивала, но само при условие, че сте се възползвали от „офертата“ на обекта. След като изпълните „Уикенд предизвикателството“ и съберете стикерите, трябва да ги снимате и да ги изпратите на организаторите по електронен път.

Награди:

  • Една нощувка за двама в хотел „Интелкооп“;
  • Една нощувка за двама в хотел „Новиз“;
  • Една вечеря в ресторант „Райя“;
  • Една торта от сладкарница „Complimenti“,
  • Четиридесет броя пътеводителя за Пловдив.

За Ваше улеснение е създадена интерактивна карта с всички обекти и оферти, част от „Уикенд в Пловдив“. Картата ще е налична онлайн и ще може да използвате чрез Вашите смарт устройства.  Също така обектите ще бъдат обозначени със стикер „Уикенд в Пловдив локация“.

В същия период 17-19 септември ще се проведат още два фестивала

– „Празници на Стария град“(13-19 септ.) и фестивал „Пловдив – древен и вечен: история, етнология, култура и изкуство“, които са напълно безплатни. В съчетание с атрактивните оферти, които „Уикенд в Пловдив“ предоставя, организаторите вярват, че ще успеят да Ви предложат разнообразно преживяване, наситено с щастливи емоции.

Най-хубавото за „Уикенд“ посетителите е, че всеки сам избира от кои отстъпки и активности да се възползва, като сам организира своята програма за престой в града под тепетата.

Резервирайки в календара си датите 17, 18 и 19 септември за посещение и „Уикенд в Пловдив“, ще се насладите на прекрасния ни град и на гостоприемните обекти, които очакват своите гости с нетърпение.

1 2

Подобни статии

Top