Плеймейтката преби гримьор

Гримьорът повикал полиция, за да се спаси

Екипът на „Черешката на тортата“ е станал неволен свидетел на нещо неочаквано.

По време на снимките на новия сезон на кулинарното предаване се случило нещо, което по принцип рядко може да се види – жена да набие мъж, буквално.

Свидетели на цирка разказват, че участници в боя са били плеймейтката Нора Недкова и гримьорът Валентин Кулагин, съобщи HotArena.

Другите участници, с които двамата са делили обща трапеза в предаването, са били Алфредо Торес, Люси Иларионов и една от родните актриси, за която все още не е ясно коя е.

През цялата изминала седмица по време на снимките Кулагин провокирал Недкова с намеци от типа, че печелила пари срещу секс.

Точно на финала – в последния ден от снимките нервите на плеймейтката не издържали и тя хвърлила чаша в лицето на стилиста, след което го спукала от бой, съвсем буквално.

Никакъв мъжки инстинкт не се бил събудил у гримьора – дори не взел мерки да я отдръпне от себе си, а единственият му напън се е състоял в това да пищи като девойка и да се обади на полицията за помощ.

Шоуто със сигурност е било на ниво. Боят отстрани е изглеждал типично женски, макар Нора да е изглеждала доста по-мъжествено от самия мъж в ситуацията.

Подобни статии

Top