Най-големият форум за бременност и детско здраве се провежда в Пловдив

Форумът ще даде възможност на всички присъстващи да срещнат на едно място водещи специалисти в областта на майчиното и детското здравеопазване.

Той стартира от 10:30 часа и е разделен на три панела, покриващи най-важните теми за всички бъдещи и настоящи родители – деветте вълнуващи месеца бременност, раждането и грижата за детето след това.

Най-важният момент за едно семейство – раждането на тяхното дете, формира именно панелът, посветен на известна пловдивска АГ клиника.  Д-р Даниел Ставрев – част от екипа  акушер-гинеколози на болницата, ще разкаже за раждането като динамичен процес и ще отговори на всички въпроси, които вълнуват бъдещите майки, за това, което им предстои. Акушерката Катя Павлова ще отправи към тях важни съвети за спокойното протичане на тяхното раждане, а д-р Мария Нещерова – завеждащ на неонатологичното отделение, ще подготви родителите за това, какво се случва, ако новороденото им има нужда от продължителни интензивни грижи.

Събитието е подходящо за всички бъдещи и настоящи родители и е напълно безплатно. На него всички присъстващи не само ще могат да чуят най-актуалната и полезна информация за бременността, раждането и детското здраве, но и да участват в томбола със страхотни награди.

Най-голямата награда за една от присъстващите е възможността да спечели напълно безплатно нормално раждане в пловдивската болница.

Подобни статии

Top