Пловдив домакинства важно заседание СНИМКИ

Градът под тепетата прие разширеното заседание на УС на Националната асоциация на секретарите на общини

Пловдив бе домакин на разширеното заседание на Управителния съвет на Националната асоциация на секретарите на общини. „Вие сте гарантът за законността и добрата координация между звената и институциите в общината„, заяви в обръщението си кметът Здравко Димитров. „Адмирирам работата ви и съм убеден, че това, което правите, както на работните си места, така и в асоциацията, е в полза на всички български общини. Вие сте гарантът за законността и добрата координация между звената и институциите в общината„, добави още градоначалникът.

Секретарят на Община Пловдив Ангелина Топчиева пък сподели със своите колеги актуалните теми на работата от последните месеци – големите предизвикателства, пред които се изправихме по време на епидемията от COVID – 19, както и въвеждането на нови услуги за граждани като единния телефонен номер на Община Пловдив – 0800 112 32. Тя не пропусна да представи и кампанията „Пловдив – град на доброто“ пред своите колеги и да ги призове да се присъединят към нея.

Председателя на Управителния съвет и секретар на Община Благоевград София Янчева връчи почетния плакет на социацията на кмета Димитров.

Подобни статии

Top