Пловдив е домакин на първия форум „За бизнеса в Пловдив“

С част от парите ще бъде финансирана  кампания за популяризиране на инженеринговите професии сред младите в Пловдив и региона.

Първият бизнес  форум под надслов „За бизнеса в Пловдив“ ще се проведе днес в града под тепетата. Събитието е  посветено на цялостни решения и добри практики в различни сфери на бизнеса.

По време на обсъждането ще бъдат засегнати най-новите тенденции и решения в сфери като бизнес развитие, финанси, продажби, управление на хора, социални придобивки, развитие на лидери и др.

Форумът е насочен предимно към ръководни кадри, управители и собственици, чието ценно време никога не стига за запознаване с многото нови решения и инструменти, които се предлагат за справяне с предизвикателствата пред едно успяващо в силна конкурентна среда българско или международно предприятие.

Събитието има за цел, както да даде полезна, сбита и практическа информация, така и да остави достатъчно време за разговори между участниците и обмяна на идеи и препоръки.

Част от средствата, събрани на този форум, ще послужат за финансиране на кампания за популяризиране на инженеринговите професии сред младите в Пловдив и региона.

 

Подобни статии

Top