Пловдив на протест срещу антисемейните и антидетски политики в България

Авто и пешеходно шествие под тепетата

Пловдивчани ще се включат в националния и международен протест под надслов „Стоп на Барневернет идеологията“. Недоволството е  срещу антисемейните и антидетски политики и закони, приети в България.

Протестиращите в Пловдив се събират на кръговото до SPS в „Тракия“ в 9.30 ч. и оттам с автошествие ще дефилират през Пловдив и ще тръгнат към София. Там те ще се включат в международния протест, инициран за категорично отхвърляне на Барневернет идеология и опитите за налагането и в България.

В столицата протестът ще бъде пред посолството на Кралство Норвегия и Народното събрание.

„Граждани, родители, свободни хора, подкрепете и защитете правата и семействата си!“, призовават организаторите.

Междувременно следобед в Пловдив се организира още едно протестно авто, мото и пешеходно шествие на родители и граждани от Пловдив и околностите против антидетските и антисемейни политики, провеждани в България. Протестът ще подкрепи и българските учители в борбата им против насилствено налаганите правила, относно проекта за Постановление за изменение и допълнение на ПМС №100 /08.06.2018 г.

Недоволството ще бъде и в знак на съпричастност и за връщане на всички български деца отнети от родителите им в държави в ЕС и извън него. Протестиращите ще се обявят против безхаберието на държавните власти спрямо насилници, педофили и всякакви други изроди задоволяващи мръсните си инстинкти с насилие и убийства на деца.

Подобни статии

Top