Пловдив онлайн за Международната туристическа борса в Лондон

Най-голямото в света събитие за професионалисти в туристическата индустрия се провежда виртуално за първи път в историята си

Община Пловдив участва в 41-то издание на Международната туристическа борса World Travel Market (WTM) в Лондон. Най-голямото в света събитие за професионалисти в туристическата индустрия за първи път в историята си се провежда виртуално до 11 ноември.

В дните на изложението от 7,00 до 22,00 часа онлайн посетителите могат да получат информация за културно-историческото наследство на Пловдив и възможностите му за съчетаване със специализирани форми на туризъм – винен, гурме и др., без да напускат домовете си, като използват завладяваща интерактивна среда.

Форматът позволява достъп на потребители от целия свят. Виртуалното издание на изложението предоставя възможност и за възстановяване и създаване на нови партньорства, в рамките на провеждащите се конференции и форуми на живо, дискусии и индивидуални срещи.

Основната цел на тазгодишното издание на WTM – Лондон е насочена към подпомагане възстановяването на туристическия сектор в условията на глобална здравна пандемия и идентифицирането на тенденциите и иновациите, оформящи неговото бъдеще.

Подобни статии

Top