Пловдив отбелязва Международния ден на младежта

Хепънинг с игри и парти

организират от 18 часа днес в Градската градина Младежки информационно консултантски център /МИКЦ/ Пловдив и МИКЦ Младеж&КО. Поводът е Международният ден на младежта, Който се отбелязва всяка година на 12 август.

Община Пловдив  и МИКЦ Пловдив продължават  десетгодишната традиция да отбелязват Международния ден на младежта в Пловдив с отборни игри. Тази година той е под мотото „Разчупи се” и ще предизвика младите хора в града да преживеят една наистина нестандартна отборна надпревара, откривайки интересни факти за себе си и своите умения.

В състезанието ще участват 20 отбора,

всеки от които ще включва между 2 и 4 младежи на възраст 15 – 29 години. Всеки отбор ще премине през 12 загадки – логически игри и физически предизвикателства, като критериите за получаване на точки във всяка от тях ще бъдат уменията за работа в екип, съобразителност, бързина, наблюдателност. Всеки отбор ще получава точки и за времето, с което финишира. За най-добрите ще има атрактивни награди.

Успоредно с това за любителите на настолните игри екипът на МИКЦ Младеж&КО е приготвил възможност да играят и да се забавляват във Виенския павилион с над 10 ролеви и ситуационни игри.

Празникът ще завърши с рок концерт на групите Red Tigger u Noisy Bastardz.

 

Подобни статии

Top