Пловдив отново търси най-добрия си млад предприемач

Имате добра бизнес идея? Участвайте в конкурса, зоват от Общината

Община Пловдив успява да подкрепи все по-интересни бизнес идеи на млади и активни хора, които решават да участват в „Най-добър млад предприемач“. Това заяви при представяне на конкурса пред студенти от Университета по хранителни технологии заместник- кметът Георги Титюков.

„За 11-та поредна година Община Пловдив продължава да набира оригинални проекти на млади предприемчиви хора, които имат добри идеи за правене на бизнес“, допълни той и подробно представи условията за участие в надпреварата, която традиционно се организира всяка година.

Заместник-кметът не пропусна да отбележи и наградният фонд – 7 000 лева първа награда, 4 000 лева за второто място. Ще бъдат присъдени и две награди по 2 000 лева за двете трети места.

Всеки в адресна регистрация в Пловдив и на възраст от 18 до 33 години може да. Бизнес идеите ще бъдат оценявани от специално жури на два етапа – прием по документи и лично представяне на проектите. Желаещите могат да участват самостоятелно или в група от няколко човека. Срокът за подаване на документите е 14 февруари в деловодството на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ № 1.

Георги Титюков не пропусна да даде пример с успешни проекти от изминали години, които са се превърнали в добри бизнес практики. По думите му инвестицията трябва да кореспондира със средствата от наградата и уточни, че много интересни идеи са били представяни през годините.

До момента условията за участие в конкурса „Най-добър млад предприемач“ заместник-кметът Георги Титюков представи пред ученици и студенти от Търговската гимназия, Пловдивския университет, Аграрния университет, Университета по хранителни технологии, езиковите гимназии „Пловдив“ и „Иван Вазов“ и Висшето училище по сигурност и икономика. Предстои това да направи в Европейско висше училище по икономика и мениджмънт и Медицинския университет.

Подобни статии

Top