Пловдив празнува Международния ден на младежта

12 август се отбелязва като Международен ден на младежите

Всеки млад човек крие в себе си пламъчета от умения, качества, вдъхновения, идеи и мечти, които горят в него. А в тези горещи дни от лятото този огън има нужда да излезе на Сцената, да се изяви. Затова за поредна година в ОП „Младежки център Пловдив“ на 12 август – Международния ден на младежта – даваме възможност на млади хора да изразят себе си, да споделят своите таланти и същевременно да бъдат част от социалната промяна в обществото ни.

Програмата ни започва в  19:00 ч. с представлението на групата по форум театър на центъра.  Характерното при този метод е, че по време на различните сцени публиката е активна и от нея зависи какво ще бъде финалното действие.

В 21:15 ч. продължаваме с Огнено-театрална група Firestep и техния авторски спектакъл   ,,Самодива‘‘, базиран на българската митология. Потопете се в нашия фолклор, придружен с огън, танци, завладяваща музика с народни мотиви и много адреналин.   Групата ще осъществи своята младежка инициатива, с която кандидатства в конкурса на ОП „Младежки център Пловдив“.

Очакваме ви в Младежки център Пловдив!

Подобни статии

Top