Пловдив спортува в подкрепа на Ками

Над 60 ентусиасти се включиха в първата  част от серия спортни събития в подкрепа

на Камелия Добрева от Стара Загоря,  която страда от Т-лимфобластна левкемия. 

С добри пожелания и подкрепа заместник-кметът с ресор „Спорт младежки дейности и социална политика“ Георги Титюков даде старт на първата благотворителната функционална тренировка, която бе водена от треньорите на Total Sport Fitness & Squash на игрищата на Младежки център Пловдив.

 

Част от необходимата сума за лечение в Германия вече е събрана, но младата жена все още има нужда от подкрепа. Затова през месец август в Пловдив ще проведат още 3 благотворителни спортни събития за Ками.

На 14-ти август инициативата продължава с латино и зумба от Dance Station Plovdiv и народни танци с Танцова група „Пловдивъ“ на открито в Младежки център Пловдив на Гребната база от 19:00 часа.

На 21-ви август пловдивчани ще се запознаят с модела на работа на Pulse fitness с музикалното оформление на DJ Big D /Bedroom/. На 29-ти август се поставя финалът с инструкторите на Комплекс „С.И.²Л.А“.

За доброто настроение и стимулиране на масовите функционални тренировки на открито ще се погрижат DJ Mark, DJ Big D /Bedroom/, DJ Gorro /Bedroom/, DJ Marto Gavraili и DJ Se7en.

За запечатване на незабравимите моменти спортните изживявания помогнаха и от 4К Studio.

Нека да подкрепим каузата и докажем за пореден пък, че заедно можем да помогнем!

Подобни статии

Top