„Пловдив – СтоЛица на песента“ от днес

„Арт Войс Център“ домакин на Фестивал на детското творчество „Пловдив – СтоЛица на песента“

„Пловдив – СтоЛица на песента“ има за цел да демонстрира гостоприемството и културните традиции на град Пловдив, като даде сцена на талантливите деца за творчество и изява.

В рамките на пет дни ще (25 – 29 юни) гостуват едни от най-успешните и атрактивни вокални школи oт България – от Търговище, Хисаря и София, а домакини на целия проект са децата от пловдивската школа за таланти и звезди „Арт Войс Център“, с ръководител и музикален педагог Руми Иванова.

Всяка школа ще представи своя музикално-сценична програма на професионална сцена и ще демонстрира блестящото творческо сътрудничество между младите изпълнители и Биг Бенд Пловдив, с ръководител Николай Гешев.

Концертите ще се провеждат на различни оживени места в града – Район „Тракия“, Район „Южен“, Район „Западен“, кв. Капана, Римски стадион.

Проектът е дело на „Арт Войс Център“ и Биг Бенд Пловдив. Финансиране от Община Пловдив по Компонент „Фестивали и значими събития“ и е част от Културния календар на града за 2019 година, в подкрепа на Пловдив – Европейска столица на културата.

1 2

Top