Пловдив търси „Най-добър млад предприемач“

Община Пловдив търси кой е „Най-добрият млад предприемач“ за 2017 г.

За девета поредна година започва конкурсът, в който ще се разгледат най-интересните бизнес планове на млади хора от 18 до 33 години.

„Ако имате добра идея за развитие на собствен малък бизнес и имате желание да защитите представата си за бъдещ успех в Пловдив и региона, то конкурсът „Най-добър млад предприемач“ е Вашето място“, с тези думи заместник-кметът Георги Титюков се обърна към студентите от Европейско висше училище по икономика и мениджмънт.

7 000 лева ще получи победителят, с 4 000 лева ще се подпомогне бизнесът на втория класирал се, а двете трети места ще получат по 2 000 лева. Изненади ще има за всички участници, както и няколко утешителни награди, съобщиха организаторите от дирекция „Спорт и младежки дейности“.

„Имаме много успешни примери на млади амбициозни хора, които успяха през годините да развият още повече своята дейност“, заяви Георги Титюков и посочи Анастасия Чочева, която през 2010 година печели втора награда, с която успява да разгърне дейността на своята школа по танци и днес тя работи с деца в 21 училища в Пловдив.

„Конкурсът предоставя много добри възможности и аз съм един от примерите, за които може да се каже, че съм спечелила от реализацията на моя бизнес план, който представих в конкурса“, обясни Анастасия Чочева.

Срокът за кандидатстване с бизнес плановете е до 17:00 часа на 26 януари (петък) 2018 г. Желаещите трябва да ги подадат на хартиен носител в деловодството на Община Пловдив на площад „Стефан Стамболов“ №1, както и да предоставят свое кратко CV.

Компетентно 15-членно жури ще оцени предложенията и ще излъчи победителите, които ще станат ясни по време на церемония през пролетта на 2018-та година.

Допълнителна информация за условията и насоки за кандидатстване може да видите в сайта на Община Пловдив, както и на телефони 032/276984 и 276985.

Подобни статии

Top