„Пловдив в една рисунка“ на Главната днес

Всички ЗАЕДНО пресъздават Пловдив в една рисунка

„Пловдив в една рисунка“ е не само проект на хартия. Това е възможност за преживяване с любимите хора, приятели, с непознати, с пловдивчани.

Това е възможност за всеки да създаде Пловдив чрез сърце, спомени и мечти – такъв какъвто е: магнетичен и вдъхновяващ.

Така всички ние ще можем ЗАЕДНО, но всеки по свой собствен начин, да пресъздадем вечния, наш и неповторим ПЛОВДИВ – в една рисунка.

Всеки е добре дошъл!

Каним всички деца и техните родители, тийнейджъри, младежи, възрастни хора, хора в неравностойно положение, пенсионери и всички, които се чувстват вдъхновени от своя любим град!

Събитието цели на общодостъпно и познато място пловдивчани от различни възрастови групи  да изразят своето сърдечно  отношение  към градът ни – най-старият жив град в Европа, развиващ се, който се променя, магнетичен и вдъхновяващ.

Така деца и младежи, насърчавани от родители на открито с желание и сърце ще пресъздадем вечния и неповторим „Пловдив в една рисунка“.

Събитието ще представлява своеобразен хепънинг рисуване на хартия, на плоча, на  картон, на балон по темата. Ще рисуваме прави и седнали, на стативи, на възглавници, на черги, на стълби и маси….Ще творим с хартия и картон, с четка, балон и бонбон, защото „Най-хубавите истории се раждат от сърцето!“

1 2

Top