Пловдивчани чакат ред с електронен билет в сектора за български документи (ГАЛЕРИЯ)

Сектор „Български документи за самоличност“ на пловдивската полиция  получи като дарение система за масово обслужване на клинетите от Областна администрация

За осъществяване на идеята се работи още от февруари, като са спазени всички процедури, включително и съгласуване с финансовото министерство„, обясни областният управител Дани Каназирева. По думите й системата ще даде възможност за управление на потока заявки и оптимизация на работни процеси и ще намали опашките пред гишета. Тя ще е от полза на гражданите и на работещите в най-натоварените звена в системата.

С голяма благодарност приемам новата система, заради избягване на опашките. Това е голям жест от страна на областната администрация за по-добро обслужване на гражданите, като всичко ще се изпълнява при строго спазване на противоепидемичните мерки„, коментира на свой ред директорът на пловдивската полиция ст. комисар Йордан Рогачев.

Електронната система включва съответен брой билетопродаващи устройства, информационни табла, софтуер за работни станции на оператори и за работни места. На входа на сектор БДС също има изнесено табло, където всеки ще може да изчака реда си, ако не желае да стои във фоайето.

В присъствието на областния управител Дани Каназирева и директора на ОД на МВР старши комисар Йордан Рогачев бе направена демонстрация на системата за масово обслужване на клиенти, дарена от областната администрация на пловдивската полиция.

Подобни статии

Top