Пловдивчани отчитат сами парното за март заради извънредното положение

Клиентите с месечно отчитане в Пловдив следва да предоставят данните на своя топлинен счетоводител

Предвид ограничителните мерки, въведени от Националния координационен щаб, отчитането на потребената топлинна енергия и топла вода за март 2020 г. при клиентите с ежемесечно отчитане в Пловдив е организирано от фирмите за дялово разпределение по телефон, имейл или чрез домоуправителите на сградите, съобщиха от EVN Топлофикация.

Целта е клиентите, които са на ежемесечен отчет да не влизат в директен контакт с отчетниците на фирмите за дялово разпределение. Подобна мярка не е необходима при клиентите, които използват дистанционен отчет на своите уреди.

Всяка от трите фирми – „Нелбо“ АД, „Техем Сървисис“ ЕООД и „Бруната“ ООД е направила организация за сградите, които обслужват, което включва съобщения по сградите и контакт с домоуправителите и упълномощените лица за начина на предаване на показанията в края на месеца. Всеки клиент може да види контактите на своя топлинен счетоводител във фактурата си за консумирана топлинна енергия.

Вътрешното разпределение и отчитането на потребената топлинна енергия в топлофицираните сгради се извършва от съответния търговец за дялово разпределение (ТДР). Съгласно нормативната уредба живущите във всяка сграда сами избират обслужващия ги ТДР.

Нелбо АД

ул. Иван Вазов 37 (до училището)
тел.: 032 640 186
моб.: 0887 822 168
e-mail: plovdiv@nelbo.com 

Техем Сървисис ЕООД

ул. Александър Пушкин №7
телефон: 032/ 63 94 58 или 0899 999 189
е-mail: plovdiv@techem.net

Бруната ООД

пл. „Антон Чехов“ 8, ет.2, офис 4
тел.: 0887 547 830
е-mail: plovdiv@brunata.bg

Подобни статии

Top