Пловдивчани питат: Къде е спирката? (СНИМКИ)

Будна пловдивчанка се свърза с DCNEWS за да сигнализира за един на пръв поглед дребен, но всъщност доста неприятен казус.

Силвия Петрова всеки ден чака автобус на спирката срещу Тримонциум, за да отиде до работното си място. „Няколко пъти вече изпускам рейса си, тъй като чакам до навеса или под електронното табло, а шофьорът спира на метри преди това. Друг път е обратното и се получава голяма каша, особено като се натрупат повече от два автобуса.“ , пише г-жа Петрова.

„Навесите, информационното табло и автоматът за билети (все още неработещ) са монтирани почти пред входа на банковия клон, който се намира от страната на спирката.

Двете пейки, обаче, на които хората основно са свикнали да чакат, са доста по-далече от табелата за спирка.

„Получава се така, че различните шофьори спират където решат – някои  пред двете пейки, други отиват чак в другия край. Младите хора обикновено притичват и успяват да хванат автобуса, но по-възрастните не успяват да се придвижат бързо и се налага да чакат следващия.

Толкова ли е трудно да се установи  къде точно трябва да спират рейсовете, за да няма подобни изнервящи ситуации?“, пита нашата читателка.

Подобни статии

Top