Пловдивчани с безплатни съвети срещу некоректни търговци в Деня на потребителя

Сдружение „Правна сигурност на потребителите и личните им данни“ ще отбележи Световния ден на потребителите -15 март с няколко инициативи.

Обявява ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ за всички, които искат да научат повече за правата си на потребители на стоки и услуги. Гражданите ще получат безплатни съвети при проблеми с търговци, мобилни оператори, фирми за бързи кредити и др.

Екип от доказани юристи и икономисти ще им предостави индивидуална консултация и правна защита.

Организацията ще изнесе и данни от последното проучване на Сдружението за ползването на картите за отстъпки в различните вериги бензиностанции у нас.

Гражданите могат да изкажат свое мнение, да поставят конкретни казуси и въпроси по темата и да получат безплатна правна помощ.

Целта на събитието е да се популяризират Световният ден, правата на българските потребители, да се предоставят полезни информационни материали, да се дадат компетентни съвети на посетителите относно потребителските им права.

Всеки е добре дошъл в Деня на отворените врати в приемната на Сдружение „Правна сигурност на потребителите и личните им данни“ на ул. „Скайлер“№ 12 в Пловдив на 15 март от 10 до 16 часа.

Подобни статии

Top