Пловдивчани създадоха невероятна компютърна игра. Вижте я! (ВИДЕО)

Moo Lander е игра за компютри и конзоли, която пренася геймърите в древният свят на Земята

Пловдивски програмисти разработиха интересна компютърна игра, която пренася геймърите в други светове. Играта набира все повече скорост, а съвсем скоро излезе трейлърът ѝ, който показва възможностите, разкриващи се пред играчите.

Геймърско изложение дава шанс на БГ разработчици

Moo Lander е игра за компютри и конзоли, т.е., можете да я играете и на персоналния си компютър, и на плейстейшъна си.

В нея се използват голям брой способности, които се придобиват с времето, за да си проправят участниците път пред различните терени в различните светове и нива. Там геймърите се бият с интелигентни врагове, решават пъзели и водят епични битки с древни и могъщи крави.

Сюжетната линия е като в Холивуд, а докато участниците играят, летят с космически кораб и засмукват крави, като по този начин помагат на цивилизацията, от която произхождат. Целта е да изпълнят мисия, с която да спасят собствения си вид.

Демото на играта е готово

Изградено е и първоначално пилотно ниво, което включва първите 40 минути геймплей. То ще разкрие напълно всички аспекти – графики, музика, история, механики, противници, крави. Демото включва и 2 мултиплеър мода, които ще ви позволят да се позабавлявате с приятели. Всички ще могат да изтеглят демото на 25-ти ноември 2018 от уебсайта на играта!

„Екипът от разработчици се състои от осем души като повечето са от държави като Румъния, САЩ, Канада и Колумбия. Вече изграждаме играта в пълният и вариант и очакваме всичко да е готово до пролетта на 2019“, поясни единият от създателите – Ясен Багалев.

1 2 3

Подобни статии

Top