Пловдивчанин маркира дупка на Кукленско. Вижте как! (СНИМКА)

„Тъп кмет“. С този надпис осъмна обозначена една от дупките на пловдивското Кукленско шосе. Снимка на дупката бе публикувана във Фейсбук групата „I see you KAT Пловдив“ и разбуни духовете на пловдивчани.

Коментарът, придружаващ снимката, бе: „Внимавайте за големи дупки по кукленско! Съвестен гражданин ги е маркирал!“. В отговор десетки потребители споделиха мнението си за дупките не само на Кукленско шосе, но и в целия град.

„То по Кукленско такива дупки има, че аз ако влезна с моята кола и няма да излезна“, пише шофьорка. „Жалко, че Маминия не минава оттам да види обяснението в любов“, ядосва се друг потребител, а трети предлага кметът да прекара през Кукленско шосе велокросът, който ще открие велосезона под тепетата в събота.

„Колелото ще си потроши“, пише друг шегаджия, а ядосан пловдивчанин му отговаря: „Нека, няма само ние да трошим брони“.

Друг шофьор отбелязва: „И в другата посока има по-голяма със същия надпис“„Браво на човека. Онази вечер точно в тях влязох. Нямам думи“, ядосва се негов колега.

„Точно заради тези дупки писах жалба до общината, но отговор нямаше. След това писах директно на района, но отговор пак нямаше… Кметът е топ!“, оплаква се пловдивчанка. „Топа на топа…. Искат да вдигат вс данъци а ние си трошим колите…“, отговаря й потребител.

„Целият град има нужда от такавА маркировка…“, предлага потребителка, а друг член на групата отговаря: „Чудя се дали ако пишем на всяка така ще помогне?“. „Браво на художника,така трябва да се маркира постоянно“, подкрепя трети.

„Не е тъп. А нагъл и крадлив.“, категоричен е ползвател на социалната мрежа, а друг допълва: „Гражданско общество“.

„Да започнем да садим цветя в тях и градът ни ще стане цветна градина вместо столица на културата!“, предлага пловдивчанка в коментар под снимката. Малко по-късно член на групата пусна отделен пост, в който предложи във всяка дупка да бъде засадена по една туя.

Дали инициативните шофьори ще продължат да маркират по този начин дупките из града, предстои да видим. Днес следобед пък се очаква изнервени пловдивчани да протестират отново на Рогошко шосе заради дупките там, въпреки че миналата седмица им бе обещано те да бъдат закърпени. Протестът там е насрочен за 16.30 ч.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top