Пловдивчанин спечели телефон от данъчните

Спечелил наградата с касова бележка за 3,56 лв.

Пловдивчанин спечели смартфон от лотарията на НАП, съобщиха от пресцентъра на приходната агенция. Юрий Корнов е поредният седмичен късметлия в лотарията с касови бележки. Наградата – смартфон с 8-мегапикселова предна камера, му бе връчена от Венелин Найденов директор на ТД на НАП Пловдив. Телефонът бе спечелен с касова бележка от ежедневна покупка на хляб в супермаркета за 3,56 лв.

Корнов научил за играта от съпругата си през месец януари тази година и оттогава е активен участник, като до сега е регистрирал над 600 касови бележки.

„Със съпругата ми подкрепяме Лотарията, защото тя насърчава всички нас, да покажем своята отговорност и ангажираност към държавата, като изискваме касовите си бележки“, бе коментарът на пловдивчанина по повод участието му в играта.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Подобни статии

Top