Пловдивчанин спечели третия джакпот от близо 8,5 млн. лв.

Фишът е пуснат в тото пункт в известна търговска верига

Само една седмица преди празника на любовта и виното, участник от Пловдив ще зарадва своята любима половинка с подаръци за милиони. Избирайки печелившата комбинация изразена в числата 5, 9, 16, 25, 30 и 31, тази вечер той успя да спечели съвсем еднолично целия магически джакпот от 8 431 125 лева! И то, попълвайки само един-единствен фиш за 5,60 лв. в пункт на Спорт Тото, разположен в известна търговска верига.

Новият милионер от Пловдив е 113-ят българин, които печели сума от над 1 милион лева. Тя всъщност е и третата по големина в цялата история на Тотото. В същото време пловдивчанинът е и рекордьор – той е първият българин, спечелил до момента еднолично толкова голям джакпот. Останалите две, числово по-големи суми, реално са разделени от повече от един участник. Днешният щастливец е и първия тото милионер за 2021 година, който става много по-богат само за няколко секунди, благодарение на игрите на Спорт Тото.

Явно късметът напоследък е в града под тепетата, защото преди броени дни, точно на Антоновден, отново участник от Пловдив спечели чудесната сума от 911 668 лв. в играта Тото 2 – 6 от 42.

Подобни статии

Top