Пловдивчанинът Георги Кабаков ще свири Ботев – Левски

Волен Чинков ще ръководи Локо – Септември, ето кои са наказани в пловдивските клубове

Пловдивска съдийска бригада, начело с топ международния рефер Георги Кабаков, бе назначена да ръководи дербито от 32-ия кръг на Първа лига между Ботев (Пловдив) и Левски. Мачът е в събота от 20:00 часа. Помощници на Кабаков са Мартин Маргаритов и Диян Вълков, четвърти съдия е Станислав Тодоров, а съдийски наблюдател Антон Генов.

Поредната среща между Локомотив (Пловдив) и Септември ще ръководи Волен Чинков с помощници Мартин Венев и Мартин Ангелов, четвърти  е Станимир Тренчев, а съдийски наблюдател Петър Петров.

Мачът Берое – Лудогорец е поверен на Ивайло Стоянов, срещата между Черно море и ЦСКА във Варна ще бъде ръководена от Владимир Вълков.

В същото време ДК на БФС наказа за 1 среща защитника на „канарчетата“ Еберт Кардосо за натрупани картони, а Ботев бе глобен с хиляда лева за нецензурни и обидни скандирания. Със същата сума е санкциониран и ЦСКА. Евандро също изгоря за 1 среща.

Момчил Цветанов от Локомотив (Пловдив) пък е аут за 2 мача и ще се завърне точно навреме за финала за Купата на България.

Подобни статии

Top