Пловдивчанка: Докога ще ни мамят с "промоции" в хипермаркетите? (СНИМКИ) - DC news

Пловдивчанка: Докога ще ни мамят с „промоции“ в хипермаркетите? (СНИМКИ)

Пловдивчанка сигнализира на DCNEWS за пореден опит за измама в голяма верига магазини. Жената вече няколко пъти става жертва на т.нар. „промоции“ – уж стоката е намалена, а реално се оказва, че цената е редовна. Нашата читателка е крайно възмутена и не проумява как може известни вериги да се подиграват по този начин с клиентите си.

Ето писмото й, придружено със снимки:

Здравейте, за трети път ставам жертва на промоциите на голям хипермаркет и този път не се стърпях и реших да сигнализирам, питам се докога ще продължават да ни мамят. Няма ли кой да ги спре, омръзна ми да си затварям очите, преди седмица ми се случи същата ситуация с филе, което беше на промоция, беше намалено червен етикет пак, и след като погледнах не беше отразено в касовия бон. Премълчах си, но ето днес за пореден път ми се случи с мюсли, което беше на промоция –  от 3,49, намалено на 1,75, а в касовия бон е отразено 3,49. Докога ще продължават така да ни мамят?

Ако и вие имате подобен опит с продукти, закупени от пловдивските магазини, изпращайте ни вашите сигнали на email: dcnews.bg@gmail.com или на Фейсбук страницата ни. 

Подобни статии

Top