Пловдивската опера отмени спектаклите и концертите си до 27 март

Всички закупили билети до момента ще получат талон за 50% отстъпка за заглавие по избор от OPERA OPEN 2021

Пловдивската опера отмени представленията и концертите си до 27 март. Това съобщиха от културната институция на Фейсбук страницата си. Ето какво още написаха от операта:

Уважаеми зрители, поради усложняващата се епидемиологична обстановка и с грижа за здравето на артистите на сцената, Опера Пловдив ОТМЕНЯ ВСИЧКИ СПЕКТАКЛИ И КОНЦЕРТИ до 27 март! Надяваме се съвсем скоро време да имаме възможност да ги представим пред Вас в по-спокойна и безопасна среда! Отменените заглавия в програмата са:
19.03 – Рахманинов – Симфония N=2 с диригент Емил Табаков
24.03 – „Така правят всички“ – Моцарт
27.03 – „Къде ми са детските книжки“ (поради участието на голям брой деца на сцената)

Като комплимент за причиненото неудобство, всички зрители със закупени билети ще получат ТАЛОН за 50 % ОТСТЪПКА за заглавие по избор от OPERA OPEN 2021!

Необходимо е билетите да бъдат върнати на касите, от които са закупени в срок до 29 март. Можете да получите своя талон за отстъпка само на касата на Опера Пловдив при представяне на билет за отменен спектакъл или снимка на билетите или ваучерите на мобилно устройство, когато те са върнати на друга каса или в Грабо!

Останалите обявени спектакли в програмата за март и април остават БЕЗ ПРОМЯНА и ще се състоят като внимателно следим решенията на Областния кризисен щаб.

През периода без среща с публиката нашите артисти ще подготвят в малки групи програмата за OPERA OPEN 2021, която съвсем скоро ще обявим!

Бъдете здрави!“

Снимка: Фейсбук/State opera Plovdiv – Държавна опера Пловдив

Подобни статии

Top