Пловдивската полиция проверява всички на площад „Съединение“

С цел недопускане на инциденти и противообществени прояви желаещите да присъстват на тържествената заря-проверка ще бъдат проверявани на КПП-та

Във връка с опазването на обществения ред, безопасността на движението, за недопускане на инциденти, противообществени и терористични прояви и за недопускане на инциденти с граждани, официални и длъжностни лица пловдивската полиция въвежда редица ограничителни мерки, предупреждават от ОДМВР – Пловдив.

Гражданите и гостите на официалната заря-проверка ще се допускат до площад Съединение след на проверка на специално изградени КПП. Няма да бъдат допускани лица, които носят опасни предмети, оръжие, пиротехнически изделия и други които могат да се използват за причиняване на вреди. Проверяващите ще отстраняват от официалната проява граждани, които са в нетрезво състояние; такива, които не могат да контролират своето поведение, както и лица, които  нарушават обществения ред.

Временно се ограничава движението на пътни превозни средства по бул.“6-ти септември“ от бул.“Цар Борис Трети Обединител“ до бул. „Руски“.  ОДМВР – Пловдив  приканва гражданите да изпълняват разпорежданията на правоохранителните органи и да спазват обществените порядки.

Подобни статии

Top