Пловдивски бизнесмен благодари на полицията за разкрита кражба от цеха му

Тримата крадци са арестувани

Пловдивски бизнесмен изпрати благодарствено писмо до директора на ОДМВР-Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев заради разкритаите в супер кратки срокове извършители на кражба от цех на фирмата му. Цехът се намира на ул. „Дилянка“ в пловдивския район „Северен“.

„Искам да изкажа възхищението си от бързата и компетентна работа на служителите от Трето районно управление на полицията, които разкриха извършителите на кражба от ремонтен цех на фирмата ми. Така започва благодарственото писмо от Веселин Тончев, който обяснява, че на 23 март негов служител му се обадил, за да му каже, че цехът е разбит и претършуван. Собственикът на фирмата подал сигнал на 112 и само минути по-късно на адреса отишли полицаи от Трето районно и криминалисти. „Откраднати бяха специфични инструменти, с които работим, а поръчването и възстановяването им щеше да отнеме време и да донесе загуба и на без това крехкия в условията на пандемия бизнес. Само за броени дни Вашите служители откриха хората, които са извършили кражбата, и ние спокойно отново ще можем да работим.

Искам да благодаря на всички онези високо мотивирани хора на реда, които в последната година са ангажирани и с нетипични за тях отговорности. Като жител на Пловдив смея да твърдя, че в нашия град и във вашите редици работят изключителни професионалисти – хора, които придават съдържание на думи като „Чест“, „Достойнство“ и „Дълг“. Бъдете здрави!“, пише в писмото си до шефа на полицията в Пловдив Веселин Тончев.

По случая са арестувани трима крадци, обрали и други фирми на Брезовско шосе. Те са на възраст между 28 и 33 години. Стари познайници на полицията са и са осъждани за кражби.

Случаят е докладван на прокуратурата, разследването по него продължава.

Подобни статии

Top