Пловдивски нощен клуб със специално изявление

От управата на пловдивското заведение излязоха със специално обръщение във връзка в информацията на местен сайт, че сред персонала има заразени служители

Във връзка с публикация в пловдивска медия за заразени служители в Bushido Club с COVID – 19 съобщаваме, че НЯМА  положителни проби на нито един от работещите на територията на комплекса 7POINTS„, пише в съобщението до медиите, в което се казва още, че твърдението във въпросната публикация за заразени абитуриенти, които посетили заведението в нощта на бала е (цитирам) „груба инсинуация, целяща уронването на авторитета на комплекса“:

„Изпълнителката Галена, която е имала участие в клуба по време на абитуриентските балове и вече е диагностицирана с коронавирус, не е имала досег с публиката. Тя е пяла единствено на сцената, която е на разстояние 5 метра от най- близките маси. Опитите да се внуши, че абитуриентите, дали положителни проби за COVID – 19  са се заразили на територията на клуба не отговаря на истината и е опит за дискредитиране на целия комплекс.

Управата на 7POINTS следи стриктно за спазването на всички противоепидемични мерки, въведени  със заповедите на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев. Служителите от персонала в закритите помещения носят защитни маски или шлемове, а всички помещения системно се дезинфекцират. До този момент са направени бързи тестове на целия персонал, а на служители със симптоми са направени PCR тестове, като всички са отрицателни. Ежедневно се мери температурата на служителите в различните смени. При наличие дори на минимални симптоми за здравословен проблем , служителят не се допуска на работа.

Тези мерки ще продължат ежедневно на територията на комплекса, в който се намират Bushido Club и Planeta Payner Club by Onyx и ресторантите Elea и Soho. 

Призоваваме медиите за коректно отношение  и повече отговорност в тази ситуация, когато се борим да опазим здравето на нацията и икономиката на държавата. Надяваме се отговорните институции да потърсят отговорност на медията, разпространяваща фалшиви новини за всяване на паника. Управата на комплекса също ще предприеме необходимите законови  действия, за да защити авторитета си.“

Подобни статии

Top