Пловдивски паркове стават сцена на комедията „Мъже под чехъл“

Театър на открито с вход свободен в „Източен“ и „Южен“

„Включи квартала – театър в парка“ е проект на „МаскАрт“, който представя театър на открито в седем големи парка в града под тепетата. Пловдивчани могат да гледат забавната комедия „Мъже под чехъл“ от Миро Гавран. Постановката е дело на Владлен Александров. Участват Албена Колева, Кирил Ефремов, Тончо Токмакчиев.

Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културният календар на града за 2021 година.

Прекрасните актьори от спектакъла ще ни пренесат в света на театралното изкуство с брилянтна игра и много усмивки.  Следващите дати са днес и утре – 9 и 10 юли, а местата съответно в районите „Източен“ и „Южен“.

Началото е в 20.30 часа, входът е свободен!

Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците и (защото тя е учителка) започнат да и се подиграват, че живее с двама мъже (казано на техния език) по “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?

Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса Албена Колева в звездното обкръжение на Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов. Тримата големи български комици ви очакват.

Носете си нещо за сядане и доброто си настроение!

Дати и място:

09.07.2021г. – парк „Каменица 2“, район Източен

10.07.2021г.- парк „Белите брези“, кв. Кючук Париж, район Южен

25.07.2021г. – парк „Бунарджик“, до чешмичката, район Централен

Вход свободен/ Начало 20:30часа. Телефон за информация: 0894/ 611188

Подобни статии

Top