Пловдивски полицаи спипаха дилър с клиент до „Плазма“

От ОДМВР отчитат няколко ареста по линия притежание на наркотици. Всички са млади мъже

Пловдивски полицаи са срестували поредния дилът, но този път заедно с клиент, разказват от Областната дирекция в града под тепетата. Двамата пловдивчани са задържани в района на заведение „Плазма“ при проверка от служители на Второ РУ в хода на проведена специализирана полицейска операция.

В ранните часове на 2 август криминалисти спрели за проверка лицата и при последвал личен обиск открили 1,123 грама амфетамин, 0,442 грама марихуана и 0,347 грама екстази.

В ареста на Четвърто РУ за притежание на наркотични вещества пък са задържани две момчета – на 20 и 22 години. В 22-годишния са открити и иззети марихуана – 18,65 грама, 1,614 грама амфетамин и таблетка екстази с тегло 0,35 грама. Малко по-късно при проверка е задържан и вторият млад мъж, който носел в себе си 0,25 грама марихуана, иззета по надлежния ред.

Друг 20-годишен пловдивчанин е в ареста на 5 РУ по същия параграф. Той е спрян за проверка отново в малките часове на деня на улица „Съединение“ в ЖК Тракия, по време на която изхвърлило на земята плик с наркотичното вещество което държал. От експертната справка е видно, че веществото е амфетамин с тегло  0.97гр.

По всички случаи са започнати бързи производства под надзора на прокуратурата.

Подобни статии

Top