Пловдивски сводник проснат унизително на тротоара в Слънчев бряг (ВИДЕО)

Ексклузивно ВИДЕО от разбиването на бардака с проституки в Слънчев бряг

50-годишният пловдивчанин Димо Петров – Флорината изживя тази нощ най-унизителния откъс от житейската си биография. В самия разгар на сезона в Слънчака, където той натрупа „тлъста пачка” от продажба на секс услуги, считайки себе си за баровец №1, Флорината се озова проснат на главната алея пред култовия увеселителен комплекс „Den Glade Viking” малко преди полунощ пред очите на стотици туристи и потенциални клиенти, пише Флагман.бг.

Разпространено бе ексклузивно видео, на което се вижда как спецполицаи от ОДМВР-Бургас го повалят в прахта, съсипвайки марковите му дрехи. За подчертаване е, че това лято Флорината бе направил перфектно тяло, което демонстрираше с удоволствие сред морските вълни, а в свободното от плуване и фитнес време джиткаше с ултра скъп поръчков Мерцедес из забранените зони на Слънчака.

Самият сводник обичал да се хвали, че возилото струвало 250 хил.лв., външният му вид респектирал полицаите и паяка на АД-то. Този сезон той не криел, че рязко е повишил жизнения си стандарт, компенсирайки по неясен начин загубите след ареста му през март 2018 г. – по обвинение за склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация.

Снощи в еротик бара „Мулен руж”, собственост на Флорината, се извършваха действия по установяване на наличието на наркотични вещества за разпространение и употреба на място, каквито бяха намерени в едноименния еротик бар в Банско през 2018 г.

Източник, снимки и видео: Флагман.бг

Подобни статии

Top