Пловдивските деца молят Дядо Коледа за повече време със семействата си (СНИМКИ)

Електронни игри, техника и Лего се надяват да намерят малчуганите под коледната елха

Най-голямото желание на пловдивските деца е да са със семействата си за Коледа, а и през цялата година. Това разказа пред DCNEWS началникът на отдел в пловдивското поделение на „Български пощи“ Диана Ранчева. По думите й днешните деца са много прагматични и искат скъпи електронни игри, компютри, плейстейшъни, модерни мобилни телефони и всякаква друга техника от Дядо Коледа, но съкровеното им желание си остава да прекарват повече време с мама и татко.

Повече от  600 писма са получени в пловдивската Централна поща от началото на коледната кампания досега. Първото писмо на дете до добрия вълшебник е дошло в края на октомври, а в момента писмата прииждат с чували отвсякъде.

Най-малките деца, изпратили писма са на възраст около годинка и вместо тях това са направили родителите им. Най-голямото дете всъщност е тийнейджър на 13 години, който иска за себе си каска с ХХL размер.

Според Ранчева всички, които са облепили пликовете си с достатъчно марки, за да заминат те за чужбина или до помощниците на дядо Коледа у нас, ще получат отговор. Може да е малко по-късно, но това ще стане със сигурност, въпреки че белобрадият старец е заринат с писма, обясни тя. 

1 2 3

Подобни статии

Top