Пловдивско заведение в центъра подлуди пловдивчани тази нощ (ВИДЕО)

Според жители на квартала в заведението били зам.-кмет и шеф от държавно предприятие

Пловдивско заведение подлуди пловдивчани в центъра на града снощи, след като часове след полунощ в него се вихреше як купон, а кварталът около бившата бирена фабрика „Каменица“ бе огласян от силна музика.

На място е извикана полиция, но и униформените не са успели да озаптят посетители и собственици на заведението и дори са обяснили на възмутените жители на квартала, че не могат да го затворят, тъй като в заведението били заместник-кмет на Пловдив и шефът на „Напоителни системи“. Полицаите обаче обяснили, че ще пуснат докладна до шефа си, разказва в профила си във Фейсбук живеещият наблизо Ивайло Спасов.

Спасов е подготвил сигнал, който ще входира в общината и ще изпрати до всички възможни институции. По думите му купонът се е вихрил до 4:00 ч., а живеещите наоколо почти не са успели да мигнат.

Вижте и пълния текст на сигнала:

Спасов настоява разрешителното за удължено работно време на това заведение да бъде отнето, а имената на цит.: „овластените личности, които покровителстват тези действия, ще бъдат открити, оповестени и те ще понесат своята отговорност.“

DCNEWS ще потърси мнението и на отговорните институции.

Снимка: screenshot Фейсбук/Ивайло Спасов

Подобни статии

Top