Пловдивското Шесто РУ и районното в Първомай с нови началници

Първомаец оглави районното управление в родния си град

Със заповед на министъра на вътрешните работи на титулярната длъжност началник на РУ – Първомай е назначен Георги Георгиев, който до момента временно ръководеше управлението.

Комисар Васил Костадинов е новият заместник-директор на ОДМВР-Пловдив

Роден е през 1975 г. в Първомай. Има завършено висше образование по специалност „Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред“ в Академията на МВР. Целият му 23-годишен стаж в системата на вътрешното ведомство преминава в полицейското управление в родния град. Последователно е заемал длъжностите полицай, районен инспектор и разузнавач, а през 2016 г. оглавява група „Криминална полиция“.

Ръководството на Шесто РУ в Пловдив поема главен инспектор Димитър Костов.

Изпълнението на функционалните задължения на тази длъжност са му възложени със заповед на директора старши комисар Димитър Балев.

Димитър Костов е роден през 1982 г. в Панагюрище. През 2005 г. завършва висше образование по специалност „Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред“ в Академията на МВР и започва работа като дознател в Първо РУ – Пловдив. По-късно става разузнавач в Полицейски участък Първенец към същото районно управление, а през 2016 г. временно е преназначен за негов началник.

Главен инспектор Тодор Боюклийски оглави сектор „Общинска полиция“ при ОДМВР-Пловдив

Главен инспектор Георгиев и главен инспектор Костов са награждавани многократно за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи.

Подобни статии

Top