Победителят от Hell’s Kitchen отваря пицария в „Източен“

Реджеп Бадев, който грабна 100-те хиляди от кулинарното шоу, вече работи по свой проект в Пазарджик

Тазгодишнитя победител от Hell’s Kitchen Реджеп Бадев възнамерява да отвори пицария в пловдивския район „Източен“. Това съобщи на официалната си фейсбук страница кметът на района Иван Стоянов.

„Днес бях посетен от Реджеп Бадев. Големият победител от Hell’s Kitchen ще отвори пицария в район „Източен“. Това още веднъж показва, че района става предпочитан за бизнес и инвестиции, както и за живеене. В района се заселват все повече млади хора, които желаят да отгледат децата си именно тук – в „Източен“. Желая успех на Реджеп, както и на всички и инвестиращи, и живеещи в района“, написа Стоянов и публикува свои снимки с призьора от кулинарното шоу.

„В момента развивам свой проект в Пазарджик и отделно смятам да отворя пицария в Пловдив. Това е моето бъдеще, в което смятам да инвестирам. Прекарал съм много години в Сицилия и в заведението, което ще отворя, ще предлагаме една любима моя рецепта, която приготвих и на финала на Hell’s Kitchen – „аранчини по сицилиански“, разкри тази сутрин в интервю за NOVA топ готвачът.

„Израснал съм в Сицилия, приятелите ми са там и продължаваме да поддържаме връзка. Пишат ми, че ме поздравяват и че много се гордеят с мен. Иначе започнах да работя на 14-годишна възраст в различни хотели. След това заминах да уча в Парма. Работил съм в Милано и Рома, а последните 7-8 години прекарах в Хамбург. Но вече много ми липсваше България и много исках да се върна. Смятам, че тук е моето бъдеще“, категоричен е Реджеп.

Подобни статии

Top