Почетен знак за директора на ДГ „Наталия“

Кметът на район „Източен“: За мен е чест, че работих с Вас

Днес на тържествена церемония кметът на район „Източен“ Иван Стоянов връчи почетен знак на Екатерина Загорска – директор на ДГ „Наталия“, като един от най-добрите ръководители на детски градини в града под тепетата и по повод нейното пенсиониране.

За мен е чест, че работих с Вас, Вие сте изключителен професионалист, ерудит и специалист, който познава изцяло същността, организацията и управлението на общественото предучилищно образование. Връчваме ви почетния знак на район „Източен“ като израз на признателност и отличие за усилията ви по отношение развитието на ДГ „Наталия“ и десетките студенти от ПУ „П. Хилендарски“, които обучихте и приобщихте към образователната система, изтъкна Иван Стоянов при връчване на голямата награда.

Ще продължим да разчитаме на вашата експертиза и опит и в бъдеще, заключи той.

Екатерина Загорска е разпознаваемо лице в сектора на детските градини, търсен специалист и за много образователни проекти, в които е участвала. Член е на Обществения съвет на ПУ „П. Хилендарски“, участник с публикации в множество конференции. Носител е на Почетната значка на община Пловдив от 2016 г., има награда „Директор на годината“ от Съюза на работодателите в средното образование за 2010 г. и много други отличия.

Подобни статии

Top