Почина бащата на Слави Трифонов

Бащата на шоумена Слави Трифонов – Тодор, е починал след кратко боледуване в плевенска болница

Той беше на 85 години и живееше предимно в Учин дол. Погребението е било днес по обед, потвърдиха от кметството. Дядо Тодор е починал вчера и именно затова Слави Трифонов не беше на екран късно снощи, когато предаването води Иво Сиромахов, който по традиция замества титулярния водещ. През лятото таткото на водещия навърши 85 години и празнува в родното си село. Най-важният гост бе Слави, който тъкмо бе претърпял операция на крака.

Съпругата на Тодор гостува в предаването през октомври по случай рождения ден на сина си. Тогава Здравка разказа за любовта си с Тодор. Двамата се запознали, когато тя била на 18, покрай приятелка. Допаднали си и започнали да излизат по срещи.

След това 2 години Здравка го чакала да се върне от казармата. Омъжила се на 20. За годежа им имало голям празник, целият двор се напълнил с хора. Двамата имат две деца-Слави и по-голямата му сестра, която ги дари с единствения им внук, който носи името на дядо си. Майката на Трифонов си спомни още, че Слави Трифонов обещал да затрупа майка си с пари, като порасне.

Милата случка се разиграла, когато водещият бил в 11 клас. Съучениците му се стягали за екскурзия в Унгария и Трифонов помолил майка си за пари, за да отиде и той. Мама Здравка първоначално отказала с аргумента, че семейството трябва да прави ремонт.

Тогава синът й обещал, че когато порасне, ще й донесе куп пари, така че да има и за ремонт, и за нея, и за всичко останало. След думите му и с помощта на баща си Тодор, водещият все пак заминал на екскурзията и дори почерпил всичките си съученици със сладолед.

Преди години вестник написа, че Слави е син на доктор от Плевен, а не на Тодор и майката на шоумена дълго не можа да спре сълзите си.

Източник: woman.hotnews.bg

Подобни статии

Top