Подкрепете Академик Бултекс 99 за Купа Пловдив!

Пускат специални ВИП карти за домакинските мачове на баскетболния тим

Днес в спартен комплекс „СИЛА“ започва традиционният международен турнир по баскетбол за Купа Пловдив. Надпреварата в 17:00 часа откриват домакините от Академик Бултекс 99, които ще играят срещу Академик (София). В 19:00 часа се срещат Спартак (Плевен) и сръбския КК Беовук.

В неделя от 15:00 часа загубилите играят мач за 3-то място, а победителите ще определят носителя на трофея в мача от 17:00 часа. Академик Бултекс 99 е актуалният носител на Купа Пловдив.

В същото време ръководството на Академик Бултекс 99 пусна ВИП карти за новия сезон, като продажбата им ще стартира по време турнира за Купа Пловдив. Едните карти са на цена от 300 лева и ще важат за всички домакински мачове на пловдивския баскетболен тим през новия сезон – в НБЛ, Купата на България и Балканската лига. Картите ще осигуряват достъп до двете зали, в които ще се играят срещите – Колодрума и „СИЛА“, както и кетъринг на почивките и в двете съоръжения.

Другите карти са на цени от 500 лева и освен споменатите екстри, за притежателите им е предвиден подарък от клуба. Те се предоставят на всички онези, които желаят да подкрепят още повече отбора финансово. Билетите за мачовете от новия сезон ще бъдат на цени от 6 лева и 3 лева за ученици и пенсионери. Цените важат и за двете зали.

В Балканската лига Академик Бултекс 99 започва като гост на албанския Теута на 16 октомври в Драч. На 23 октомври пловдивчани посрещатПрищина, на 6 ноември гостуват на Башкими, на 13 ноември са домакини на другия български тим – Берое, следва гостуване на Кожув Гевгелия на 12 декември. Тази година в надпреварата участват 6 отбора – нашите Академик Бултекс 99 и Берое, Башкими и Прищина от Косово, македонския Кожув и албанския Теута.

Отборите играят всеки срещу всеки на разменено гостуване, като първите 4 се класират за полуфинали – също на разменено гостуване. Победителите ще играят финал, който ще се проведе в 2 от 3 мача. Академик Бултекс 99 ще играе домакинските си мачове в Колодрума. Миналия сезон малко те достигна на пловдивчани да влязат във финалната четворка.

Подобни статии

Top