Погребват много далеч един от друг Ради и Илияна (СНИМКИ)

Напълно разделени един от друг погребват 32-годишния Ради Енев и Илияна Митева, която той закла пред очите на 13-месечната им дъщеричка, а след това са самоуби. Близките на момичето били категорични, че двамата нямат място един до друг.

Тя ще бъде положена в родния Кюстендил, а той – в село Свежен, където живеят родителите му Нели и Христо. Погребението на Енев е днес , съобщава „24 часа“.

Аутопсия е извършена и на двете тела, по които имало множество прободни рани в областта на шията.

Ножът, с който е извършена екзекуцията, е открит в дясната ръка на мъжа и е бил забит във врата му.

Шокиращи подробности за двойната смърт в Пловдив

Бебето на двойката било в апартамента, когато се е разиграла драмата, а именно неговият плач е въздействал като индикатор за проблем. В момента то е настанено в семейството на брата на мъжа, негов чичо.

Окръжна прокуратура – Пловдив е започнала досъдебно производство за извършеното в Кючук Париж убийство на 29-годишна Илияна, извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за убитата начин, както и настъпилата впоследствие смърт на извършителя Ради Енев.

Извънредно! Откриха два трупа в Кючука

До момента са извършени множество процесуално-следствени действия, включително огледи на местопроизшествие и разпити на свидетели. Били са назначени съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи. Разследването по случая продължава.

Снимки: Фейсбук

Подобни статии

Top