Похвалиха полицията в Пловдив за добра работа (ВИДЕО)

ОДМВР-Пловдив отчете добри резултати от работата по основните направления

По-малко престъпления и намаление в конвенционалната престъпност на територията на ОДМВР-Пловдив отчете ОД на МВР-Пловдив по време на днешния отчет за 2019 година.

„Поздравявам колегите от ОДМВР Пловдив за постигнатите високи резултати през изминалата 2019 г. – по-малко регистрирани престъпления и по-голям брой разкрити. Отлични са резултатите на дирекцията и по отношение на конвенционалната престъпност – по-малко регистрирани престъпления против собствеността,  кражби и грабежи“, коментира зам. директорът на ГД “Национална полиция“ ст. комисар Николай Хаджиев след проведения отчет анализ за дейността на пловдивската полиция.

Хаджиев даде и положителна оценка по отношение разкриваемостта на престъпления, свързани с наркотици.

Анализът сочи, че според  цените на съдопроизводството иззетите на годишна база количества наркотици възлизат на сумата от  близо 3,3 млн.лв. При продажба на количествата сред потребители на улично ниво, печалбата от реализирането им би била двойна, бе отчетено днес.

Като отлична бе определена и работата по линия на пътната безопасност и травматизъм с намален брой пътно-транспортни произшествия, ранени и загинали.  По този критерий в сравнение с 2018 г. се отчитат с 27 катастрофи по-малко, като е намалял и броят на жертвите спрямо година по-рано.

1 2

Подобни статии

Top