Показаха как ще изглеждат Зайчето и Вълкът в новите серии на „Ну погоди“ (СНИМКИ)

Анимацията ще бъде 3D

„Союзмультфильм“ представи окончателният вариант, по който ще изглежда Зайчето в продължението на анимацията „Ну, погоди!“. Образът на Заека ще се озвучава от шоумена Дмитрий Хрусталев, съобщиха от пресслужбата на киностудията.

По-рано стана ясно, че премиерата на новите серии на култовата анимация от миналия век ще бъде през зимата на тази година. От киностудията съобщиха, че Вълкът ще говори с гласа на Гарик Харламов. стало известно, что премьера мультфильма состоится зимой этого года. Озвучивать Зайца будет Хрусталев, тогда как Волк заговорит голосом Гарика Харламова.

„Нашата творческа група дълго търсеше съвременното превъплъщение на палавия герой, създадени бяха повече от 30 нови варианти на неговия образ – важно беше да се намери баланс при характерните черти на персонажа, а също да се запази приемственост с класическата версия. Така например нашия Заек има същия цвят на очите“, разказа генералният продуцент на киностудията – Юлия Осетинская.

Директорът на „Союзмультфильм“ Борис Машковцев отбеляза, че като цяло образът се е получил много мек.

„Ако погледнете нашия Вълк, ще видите доста по-остри и резки черти, а образът на Заека е негова противоположност – контурите му са меки и заоблени, това е доста мил персонаж, но в него присъстват присъщите му хитрини и находчивост„, допълва той.

Рабоата над продължението на „Ну, погоди!“ „Союзмультфильм“ започна тази година. Предполага се, че новият анимационен сериал няма да бъде точно продължение на класическата версия, а осъвременен прочит на историята, която ще съхрани традиционния жанр без диалози на геговата комедия. Анимацията ще бъде изпълнена в 3D вариант, при това в сериала ще се появят и нови персонажи на втори план – язовецът Тим, таралежът Шу и сърната Уля. Впоследствие те ще станат талисмани на популярния планински курорт „Роза Хутор“.

В момента се планира да бъдат пуснати 52 серии, а целевата аудитория на анимационния сериал са децата между 6 и 8 години.

Източник: РИА Новости
Превод: DCNEWS
Снимки: Инстаграм

Подобни статии

Top