Показват продукти, които имат способност да унищожават вируси за минута

Въз основа на сребърните йони

Иновативни продукти, унищожаващи вируси и бактерии за по-малко от  минута ще бъдат представени днес на пресконференция в Пловдив.

Събитието е от 11:00 часа в сградата на БТА, Пловдив, бул. „Шести септември“ 140, където ще бъдат представени нови продукти, намиращи широко разпространение във всички сфери на живота.

– Антибактериален филм, обогатен със сребърни йони;

– Сребърна вода спрей;

– Фолио със сребърни йони, които унищожават вируси и бактерии, но не мигрират;

На пресконференцията ще бъдат представени впечатляващите резултати от лабораторни и практически изследвания.

Продуктите, които представяме са обогатени със сребърни йони с молекула по-малка от тази на ковид. Сребърните йони са силно реактивни и унищожават вирусни и бактериалните клетки. При наличие на влага, сребърните йони се отделят от горния слой на филма, тези йони влизат в контакт с бактериите, блокирайки техния метаболизъм и/или прекъсвайки механизма им на пролиферация, което води до тяхното унищожаване и следователно намаляват микробите с  99,9%. Този технически сложен и висококачествен филм осигурява ефективна и дълготрайна защита на вашите пространства.

Продължителността на отделяне на йоните е с гаранция  5 години, спрямо използването на антибактериалния филм и може да бъде апликиран на всякакви повърхности.

Ние вярваме, че това са единствените продукти, които могат да спрат разпространението на бактерии и вируси, без странични ефекти. Ще представим нагледно как може да се използват в домакинството, промишлеността, градския транспорт, банките, практически навсякъде.

Ще представим всички необходими сертификати и резултати от изпитания, споделят от фирмата-производител.

Подобни статии

Top