PolineROOOCK fest стартира с благотворителен концерт (ВИДЕО)

Шестото издание на PolineROOOCK fest се отрива днес с благотворителен концерт на сцената на Летен театър Пловдив от 17.00 часа. Девет пловдивски рок-банди ще свирят благотворително на Летния театър на Бунарджика.

Сред групите са Krossfire, John Steel, Downer Kill, Wild Horses,  IVORY TWILIGHT и др. Събраните средства ще отидат за Детската клиника на УМБАЛ „Свети Георги”. Хедлайнер ще бъде доказалата се от 15 години на сцената със седем албума група РЕНЕГАТ.

Общо 70 музиканти ще вземат участие в музикалния празник в града на тепетата, който ще продължи до 17 май – неделя. Гости на пролетното издание на фестивала ще бъдат и 4 чужди групи – от Румъния, Македония, Гърция и Израел.

Билетите са с цена 10 лв.

PolineROOOCK fest е създаден през 2012 година. Всяка година се провеждат по две издания на фестивала – пролетно и есенно. По традиция фестът е тридневен, като има и едно четиридневно издание през 2013 година. В досегашните 5 издания са свирили над 80 групи от България, Гърция Румъния, Сърбия Унгария, Германия, Австрия.

Подобни статии

Top