Полицейските синдикати с благотворителна кампания за децата на загинали или починали служители на МВР - DC news

Полицейските синдикати с благотворителна кампания за децата на загинали или починали служители на МВР

Стартът на кампанията е с благотворителен турнир по футбол, волейбол и тенис на маса в Младежкия център на Гребната

Синдикална федерация на служителите в МВР /СФСМВР/  организира традиционна ежегодна благотворителна кампания под надслов „С обич за децата в памет на бащите-герои“.

Целта на кампанията е подпомагане на деца до 18 г. на загинали и починали служители от ОДМВР и РДПБЗН. Тази година към нея се присъединиха и членовете от регионалната структура на Синдиката на служителите в затворите в България /ССЗБ/.

Кампанията е подкрепена от Областна дирекция на МВР – Пловдив, Регионална дирекция ПБЗН – Пловдив и ръководството на затвор Пловдив и се провежда с изключителното съдействие на Общинско предприятие „Младежки център Пловдив“ . В нея с финансови средства се включиха и редица пловдивски фирми и организации.

Стартът на кампанията, която ще се проведе като благотворителен турнир по футбол, волейбол и тенис на маса е на 15 юни 2022 г. от 13:30 часа в многофункционален спортен комплекс на ОП „Младежки център Пловдив“  /Гребна база/.

Всеки, който желае да прояви съпричастност към каузата, може да присъства на спортния турнир и да дари средства в специално поставените за целта кутии.

Набраните средства ще бъдат разпределени по равно на 27 деца, загубили свой родител, работил в системата на сектор „Сигурност”.

Всяка подкрепа може да бъде  част от историята на един по-добър детски живот!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Подобни статии

Top