Полицията официално за сблъсъка на Марешка! Шофьорката е неправоспособна

Според органите на реда водачката е неправоспособна. Тя пък сама се „похвали“ във Фейсбук с инцидента

Областната дирекция на МВР пусна официално известие в редовния си бюлетин по повод тежката катастрофа на магистрала „Тракия“, който гласи едно към едно следното:

„Млада жена е с опасност за живота след пътен инцидент вчера на автомагистрала „Тракия“. Сигналът в ОДМВР – Пловдив е получен преди 13 часа – в района на 108 км, посока София, лек автомобил „Ауди“ излязъл извън пътното платно и се блъснал в дърво. С помощта на специализирана техника на пожарната от колата е извадена 23-годишната неправоспособна шофьорка на колата. Откарана е в болница със сериозни наранявания. Взета й е кръвна проба за химически анализ. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват от служители на сектор „Пътна полиция“.“

Както вече писахме пострадалата сама се издаде с пост в социалната мрежа. Тя се оказа риалити звездата от „Игри на волята“ Марешка Бардем.

Тя пусна линк към публикация за инцидента, пусна своя снимка с шина и синини, както и коментар за случилото се, който гласи: „В бруталното меле катастрофата е от мен. Колата ми не е пригодна към нищо… Имам късмет, че съм жива и нямам силни травми… Помня само, че бях в лява лента и засилена да изпреваря тир и лека кола. Когато се доближих до тях, леката кола ми препречи пътя, опитах се да намаля скоростта, но нямах контрол над колата и събудих се в болница…“

Марешка е откарана в УМБАЛ „Св. Георги“, направени са й всички необходими изследвания, по информация резултатите от тях и резултатите от скенерът не са показали вътрешни увреждания.

Снимки: Фейсбук, лични

Подобни статии

Top