Полицията с мерки за празника на Пазарджик и 24 май - DC news

Полицията с мерки за празника на Пазарджик и 24 май

Тази вечер в града се открива паметникът на Св.Св. Константин и Елена

Служителите от РУ-Пазарджик и сектор „Пътна полиция” предприемат мерки за осигуряване на обществения ред и пътната безопасност на гражданите по време на тържествата по случай Празника на град Пазарджик – 21 май и Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост 24 май.

По повод на предстоящото откриване на паметника на Св.Св. Константин и Елена в гр. Пазарджик днес – 20 май /събота/, за времето от 18.00ч. до 22.00ч. ще бъде ограничено движението на пътни превозни средства от кръстовището с ул. „Цар Шишман“ на бул. ”България“ до кръговото кръстовище след моста на р. Марица.

На 21 май /неделя/ за времето от 08.00ч. до 11.30ч. екипи на полицията ще охраняват и съпровождат литийно шествие, което ще тръгне от църквата „Св. Св. Равноапостоли Константин и Елена”. То ще премине последователно през бул. „Георги Бенковски”, ул. „Хан Крум” до площад „Константин Величков.

На 24 май по повод на провеждане на тържествено шествие и придвижването на участниците в него за времето от 10.00 до 11.30ч. временно се ограничава движението на ППС по следните маршрути: – читалище „Виделина“ по ул. „Ал.Батенберг“ с кръстовището с бул. „България” до кръстовището с ул. „11-ти септември” – бул. „България” от кръстовището с ул. „Ал.Батенберг”, ул. „Виделина” до кръстовището с ул. „Цар Иван Шишман” и на ул. „Генерал Гурко” до разклона с ул. „Завоя на Черна”.

Водачите на пътни превозни средства стриктно да спазват указанията на охраняващите полицейски служители. Желаем на всички жители и гости на гр. Пазарджик весели и безгрижни празници!

Подобни статии

Top