Полицията ще глобява шофьорите, участващи в дрифтовете на Гребна база (ВИДЕО)

На определени места вече са поставени знаци, указващи забрана за престой и паркиране от 22,00 часа вечерта до 06,00 часа сутринта

Полиция и общински служби следят за провеждане на дрифтове на Гребната база. Това съобщи заместник-кметът Тодор Чонов. В Община Пловдив са получени множество сигнали на живеещи в района граждани и гости на близкия хотела, че се организират незаконни гонки и дрифтове, а шумът от тях е изключително силен и безпокои хората, уточни той. Ще направим необходимото, за да осъществим контрол и да предотвратим подобни смущаващи мероприятия. Всеки, който види и е свидетел на подобно, може да сигнализира МВР, посочи още заместник-кметът.

На определени места вече са поставени знаци, указващи забрана за престой и паркиране с уточнение на часа – от 22,00 часа вечерта до 06,00 часа сутринта. Това ще позволи органите на реда за глобяват при нарушение на правилата, като за целта най-близкото Районно управление на полицията вече е уведомено да предприеме необходимите мерки своевременно.

Видеото ни е изпратено от Община Пловдив с уточнението, че е снимано в 4 часа сутринта преди  дни: 

Подобни статии

Top