Полицията в Пазарджик спипа пореден водач с фалшива книжка

Зад волана бил 38-годишен

Пореден водач използвал неистинско свидетелство за управление на МПС е задържан от служители на полицейски участък „Изток“. Вчера следобед автопатрул на участъка извършил проверка на лек автомобил „КИА”.

Зад волана бил 38-годишен жител на квартала, който предоставил на униформените шофьорска книжка издадена от Нидерландия. След извършените справки в информационните масиви на вътрешното министерство се оказало, че документът е неистински.

Свидетелството е иззето, а притежателят му задържан за срок от 24 часа.

Неправоспособен млад шофьор от пазарджишкото село Црънча е задържан да шофира лека кола с две различни регистрационни табели.

Случката се разиграла вчера в ранния следобед на една от уличите в селото. Униформени полицейски и младши-полицейски инспектори обслужващи района извършвали проверки на водачи на автомобили.

Те засекли лек автомобил „Фолксваген”, на когото били поставени две различни регистрационни табели.

Номерата отговаряли за съвсем различни моторни превозни средства. Освен това униформените установили, че 26-годишният шофьор от съседното село Дебращица е с отнета шофьорска книжка през януари тази година. Така освен задържане водачът се сдобил и с две бързи полицейски производства. Возилото му и табелите са иззети.

 

 

Подобни статии

Top