Полицията затяга мерките за мача Локомотив – ЦСКА

ОДМВР – Пловдив с необходимата организация за охрана на обществения ред във връзка с футболен мач тази вечер

Преди, по време и след приключване на двубоя между ПФК „Локомотив“ и ЦСКА-София, който се провежда от 19.30 ч. тази вечер на стадион „Локомотив“ в Пловдив, служителите на реда ще се грижат  за пътната безопасност и недопускане на противообществени прояви на територията на целия град.

От сборните пунктове по маршрутите им на придвижване феновете на двата отбора ще бъдат съпроводени от полицейски екипи. В тази връзка е възможно частично или пълно спиране на движението по някои от улиците в района на стадиона в определени часове преди и след приключване на футболната среща.

Седем автобусни линии с променен маршрут заради мача „Локомотив“ – ЦСКА

За да се избегне струпване на желаещи да гледат мача, входовете на спортното съоръжение ще бъдат отворени от 17 ч. Стриктни проверки на посетителите ще се извършват на  изградените контролно-пропускателни пунктове.

Униформените няма да допускат лица под въздействието на алкохол или наркотици; с наложени забрани за посещение на спортни мероприятия; малолетни  без пълнолетен придружител. При установяване на забранени предмети и вещи, притежателите им ще бъдат отвеждани и задържани в полицейския арест.

Всички нарушители ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Подобни статии

Top