Поне 10 положителни проби в Локомотив (Пловдив)!

7 от тях са на футболисти, сред които капитанът Димитър Илиев, вратарят Илко Пиргов и Кенан Муслимович, Карагарен е наказан

Поне 10 положителни теста за коронавирус има в Локомотив (Пловдив), става ясно, след като излязоха резултатите на играчите и служителите в клуба от вчерашните тестове. Всички футболисти вчера сутринта бяха привикани за PCR тестове, въпреки че на 1-ви юли по наредбите на БФС им бяха направени такива.

Минимум седем от заразените са играчи. Сред положителите тестстове са и тези на капитана Димитър Илиев и вратаря Илко Пиргов, пише „Марица“.

Локомотив празнува спечелването на Купата на България в Слънчев бряг, а след това и в нощно заведение в Пловдив. Именно в това заведение в моента е едно от огнищата на COVID-19 в града.

Все още не е ясно с какъв състав ще излезе Локомотив (Пловдив) днес срещу ЦСКА, но снощи Областният кризисен щаб реши той да се играе без публика.

Днес ще бъдат направени нови тестове на играчи, както и на контактни лица с тях, за да бъде установено точното ниво на заразата в клуба.

Подобни статии

Един коментар

  1. Кики написа:

    Е то е ясно,че мача е продаден на ЦСКА,за да станат 2ри,че иначе пак нулев сезон за джуджето…Затова и няма да играят уж заразените…Всичко е пълен ташак,и футбол,и държава и икономика

Top